Formulari de cerca

Ruta por la Senda de la Gasiona
Ruta por la Senda de la Gasiona
Dijous, Setembre 24, 2015 - 09:00
Activitat senderista en el ‘III setembre Cultural-Esportiu' de Cabanes
Els assistents van poder disfrutar amb les singularitats de la flora i fauna locals, així com de les belles vistes que la senda deixa al seu pas.

Diumenge passat 20 de setembre, els aficionats a la muntanya van participar en la ruta per la Senda de la Gasiona, promoguda pel Club Running de Cabanes amb la col·laboració de la regidoria de turisme. L'activitat, inclosa dins del ‘III setembre Cultural Esportiu', va ser tot un èxit tant per l'alta participació, a la que es van sumar al voltant de trenta persones, com pel resultat de la jornada.

 

A les 8:00h va començar la jornada en la Plaça dels Hostals. La ruta, de nivell mitjà, va recórrer els 14 quilòmetres d'esta preciosa senda rodejada de naturalesa. Els assistents van poder disfrutar amb les singularitats de la flora i fauna locals, així com de les belles vistes que la senda deixa al seu pas.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, una vegada més, va voler destacar la labor que el Club Running Cabanes du a terme en la població; i agrair el treball sempre desinteressat de Pedro Prieto, responsable de l'activitat.  

Imatges: 
Ruta por la Senda de la Gasiona
Ruta por la Senda de la Gasiona
Site developed with Drupal