Formulari de cerca

Sant Antoni 2016
Sant Antoni 2016
Dilluns, Febrer 15, 2016 - 14:15
4000 ‘coquetes' i 2000 ‘prims' per a honrar a Sant Antoni a Cabanes
Les celebracions en honor a Sant Antoni van començar el divendres 12 de febrer a la vesprada amb la benedicció i la processó pels carrers del sector 2.

Cabanes va despedir ahir dia 14 de febrer els actes en honor a Sant Antoni, que han tingut lloc durant tot el cap de setmana. Els veïns del sector 2 van ser els encarregats d'organitzar un complet programa d'activitats amb què venerar el patró dels animals.

 

Les celebracions en honor a Sant Antoni van començar el divendres a la vesprada, a les 20.00 hores, amb la benedicció i la processó pels carrers del sector, acompanyats per la Unió Musical Santa Cecília. Posteriorment, es va produir el repartiment dels dolços típics de la població. En esta ocasió, es van elaborar 4000 ‘coquetes' i 2000 ‘prims' amb la col·laboració de l'ajuntament.

 

La festa va continuar amb ball en la Carpa de Festes amb la discomóvil The End, on la música es va prolongar fins a altes hores de la matinada. El dissabte també va haver-hi activitats per als més menuts i una concorreguda  menjar de germandat amb ball i posterior animació. El diumenge va tindre lloc la solemne eucaristia en honor a Sant Antoni i, a continuació, el repartiment de les tradicionals coquetes, que cada any elabora un forn del municipi per als veïns col·laboradors, amb el que es van tancar els festejos.

 

L'alcaldessa del municipi, Estrella Borrás, va voler agrair a tots “la dedicació i l'esforç per mantindre viva la flama de les nostres tradicions”.

Imatges: 
Sant Antoni 2016
Site developed with Drupal