Formulari de cerca

Divendres, Novembre 15, 2013 - 14:00
XVII Gala de l'Esport Provincial a Cabanes
L'esport provincial reconeix als esportistes de Cabanes Abel Bellés, Sonia Escuriola i Arturo Casanova per la seua trajectòria en els últims anys.

Els esportistes de Cabanes Abel Bellés, Sonia Escuriola i Arturo Casanova rebran en la XVII Gala de l'Esport Provincial un reconeixement especial a la seua trajectòria dels últims anys i seran a més banderers en l'acte, que se celebra demà divendres a partir de les 20 hores en la població.

 

Abel Bellés és un atleta amateur que ha participat en competicions per tot Espanya i va quedar segon en 2008 en la Marató i Mitja Castelló-Penyagolosa; Sonia Escuriola està especialitzada en carreres de muntanya i ha participat en distintes proves amb extraordinaris resultats com la ultratrail Costa Daurada, la Copa d'Ultraresistència de Catalunya o el Campionat d'Espanya Castelló-Penyagolosa, de 118 quilòmetres; Arturo Casanova té una gran trajectòria en el món del motociclisme, participant en el Ral·li Dakar.

 

La  XVII Gala de l'Esport, organitzada per l'Associació de la Premsa Esportiva en col·laboració amb la Diputació de Castelló, reconeixerà a Gemma Gili Giner com a millor esportista absoluta, a més de a altres 27 esportistes de distintes disciplines de tota la província, triats per les federacions i entitats professionals.

 

Al mateix temps, es rendirà un homenatge al periodista esportiu difunt enguany a Cabanes, José Herrera Boira, gran aficionat esportiu i col·laborador en mitjans de comunicació. L'Associació de la Premsa Esportiva ha volgut en esta ocasió recordar la figura del senyor José, com era conegut a Cabanes, per la seua trajectòria com a impulsor de l'esport provincial i la seua labor com a comentarista sempre en defensa dels nostres esportistes.

 

A més de Gemma Gili, seran també premiats Rosanna Blavenc, del Club Aquàtic Castelló com a millor esportista universitari; Lidón Muñoz del Camp, del Club Esportiu Mediterrani, com a millor promesa; José Joaquín Naixes Edo, del Club Esportiu Asorcas, com a millor esportista discapacitat; Salvador Meliá, en Ciclisme, com a millor entrenador; José Nebot Armelles, com a millor àrbitre; José Escrig Tena, com a millor trajectòria; Nutrinovex, com a millor empresa esportiva; Antonio Navarro Pomerars, com a millor president, del C.D.Tonín; el Club de Natació Castalia, com a millor club esportiu i l'Ajuntament d'Onda, com a millor entitat de suport a l'esport.

 

També s'entregaran sis mencions especials al Vila-real C.F. pel seu ascens a Primera Divisió; a Juan Antonio Orenga, medalla de Bronze en l'Europeu d'Eslovènia; Pablo Herrera, campió d'Europa de voley platja; Club Voley Mediterrani, pel seu ascens a superlliga Masculina 2; Peñíscola F.S., pel seu ascens a Primera Divisió i Club d'Atletisme Platges de Castelló, placa de bronze de la Reial Orde del Mèrit Esportiu. 

Site developed with Drupal