Formulari de cerca

Units pel Poble i PSOE abandonen el ple per la decisió de l'alcalde de celebrar la sessió al matí

Els regidors d'Units Pel Poble i PSOE van abandonar ahir, 26 d'abril, el ple ordinari per la decisió de l'alcalde, Francisco Artola, de canviar l'hora per a celebrar la sessió, passant de les set de la vesprada a les dotze i mitja del matí.

Els regidors de l'oposició, que van parlar en nom de Virginia Martí Sidro, portaveu socialista, van denunciar que la decisió unilateral de l'alcalde no haja respectat l'acord aprovat per unanimitat al principi de la legislatura.

L'alcalde de Cabanes ha qualificat l'abandó de “irresponsabilitat política” i va assegurar que en cap moment s'ha vulnerat la periodicitat.

D'altra banda, el ple de Cabanes va aprovar en la sessió d'ahir, i per unanimitat, amb els únics vots del PP, la sol·licitud de la declaració de la Fira com a festa d'Interés Turístic, els preus públics de l'Escola d'Estiu i la instal·lació de la gespa artificial a la piscina de La Ribera. A més, es va aprovar una moció presentada pel grup Units Pel Poble que demanava instar al Consell a què s'inicien els tràmits per a declarar les festes de Sant Antoni com Bé d'Interés Cultural en tot el territori valencià.

Site developed with Drupal