Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 15:30
Una nova xarxa social d'oci de dos jóvens de Cabanes i Benlloch es presenta en el dia de la Persona Emprenedora
Vicente Solsona i Juanjo Traver, dos jóvens de Cabanes i Benlloch, presenten a València la seua revolucionària xarxa social d'oci, en el marc del Dia de la Persona Emprenedora.

<p>Vicente Solsona i Juanjo Traver, dos jóvens de Cabanes i Benlloch, presenten a València la seua revolucionària xarxa social d'oci, en el marc del Dia de la Persona Emprenedora. Es tracta d'un projecte pioner que els ha permés desenvolupar la plataforma gràcies a una subvenció del Ministeri d'Indústria i que en pocs mesos s'ha consolidat com una de les millors apostes perquè la comunitat compartisca totes les tendències d'oci, que es classifiquen i ordenen en funció de les opinions dels usuaris.

Boxvot.es és un espai virtual en què es poden compartir tots els gustos i preferències en matèria cultural, esportiva, gastronòmica o turística, que ha permés als dos jóvens emprenedors abandonar els seus respectius treballs i centrar-se en el desenvolupament del projecte, que és una realitat des del mes de setembre. Des de fa un any, quan es va començar a gestar la idea i van aconseguir el finançament per a materialitzar-la, ambdós han deixat els seus respectius treballs, ubicat la seu a Castelló i han contractat ja onze persones en esta primera etapa de llançament.

Fira València i el Dia de la Persona Emprenedora serà escenari hui de la presentació de la plataforma Boxvot.es, que pretén arribar a tot el país i en una segona etapa apostar també per l'extensió internacional. Vicente Solsona i Juanjo Traver presentaran els assistents a la jornada la  usabilidad i manejabilitat de la xarxa social. En segon lloc, exposaran activitats que servisquen de difusió per a la pàgina i que atraguen al públic assistent, com a documentació audiovisual del projecte i codis QR de navegació als seus perfils en altres xarxes socials. A més, els assistents podran participar d'un senzill i innovador concurs que despertarà la curiositat a fi que se sumixen a la comunitat d'usuaris de Boxvot. 
</p>

Site developed with Drupal