Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 13:45
Un veí de Castelló guanya el concurs de cartells de la Fira de Cabanes
Un veí de Castelló, Marià Torres Polit, ha sigut el guanyador del concurs de cartells per a la Fira de Sant Andreu 2012 organitzat per l'Ajuntament de Cabanes. L'obra guanyadora, titulada ‘Anem a la Fira' ha sigut la triada entre el conjunt de les 19 que s'han presentat al concurs. Mariano Torres Pulido rebrà el primer premi, dotat amb 300 euros.

<p>Un veí de Castelló, Marià Torres Polit, ha sigut el guanyador del concurs de cartells per a la Fira de Sant Andreu 2012 organitzat per l'Ajuntament de Cabanes. L'obra guanyadora, titulada ‘Anem a la Fira' ha sigut la triada entre el conjunt de les 19 que s'han presentat al concurs. Mariano Torres Pulido rebrà el primer premi, dotat amb 300 euros.<!--break-->

L'obra guanyadora és un homenatge a la tradició agrària i ramadera de Cabanes, que té el seu màxim exponent en la Fira, una celebració que en esta ocasió aconseguix la seua 505 edició i que se celebrarà del 30 de novembre al 2 de desembre.

L'Ajuntament està ultimant la programació de la Fira de Sant Andreu, que recentment va ser declarada Festa d'Interés Turístic Provincial. Per este motiu,  enguany s'inclouran importants novetats a fi de promocionar-la com un dels principals atractius turístics del municipi.
</p>

Site developed with Drupal