Formulari de cerca

Dimarts, Abril 9, 2013 - 11:15
Un fotògraf de Burriana s'alça amb el 1r i 2n premi de la I Marató Fotogràfica Fira de Cabanes
El jurat de la I Marató Fotogràfica Fira de Cabanes, format pels fotògrafs locals Francisco J. Vidal, Héctor Borrás i Elia Puertas, ha triat com a guanyador del primer i segon premi del concurs a Raúl Ortolà Pérez, veí de Burriana, que ahir va rebre el premi en un acte celebrat en l'edifici de l'antiga presó de Cabanes, on estan exposades les més de seixanta fotografies que han participat del concurs.

<p>El jurat de la I Marató Fotogràfica Fira de Cabanes, format pels fotògrafs locals Francisco J. Vidal, Héctor Borrás i Elia Puertas, ha triat com a guanyador del primer i segon premi del concurs a Raúl Ortolà Pérez, veí de Burriana, que ahir va rebre el premi en un acte celebrat en l'edifici de l'antiga presó de Cabanes, on estan exposades les més de seixanta fotografies que han participat del concurs.

El primer premi està dotat amb tres nits d'allotjament en el càmping Torre La Sal 2 de La Ribera de Cabanes i un dinar o sopar per a dos persones en el restaurant Casa Artemi de La Ribera. El segon premi va ser una nit d'allotjament en la casa rural Forn del Sijtar, un antic forn gòtic rehabilitat, que també va correspondre el fotògraf de Burriana.  El guanyador va rebre els premis de mans dels patrocinadors.

El tercer premi ha correspost a Bárbara Bachero Martínez, veïna de l'Alcora, que va rebre una nit d'hotel amb allotjament i desdejuni en l'hotel La Cava de Cabanes.

Després del reconeixement a les tres millors fotografies, l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i el diputat de Turisme d'Interior, José Pons, van entregar la resta de premis als participants. Gràcies a la col·laboració de bars, restaurants, càmpings, empreses i negocis locals, tots els que van prendre part en el concurs han pogut rebre un premi.

Estrella Borrás va agrair un a un a “tots els que han fet possible que els amants de la fotografia puguen conéixer Cabanes, gràcies al suport dels patrocinadors, que han aportat premis com a dinars i sopars, estades en cases rurals, càmpings i l'hotel i lots de productes gastronòmics, que portaran el nom del nostre poble a tota la província”. En total van ser 18 els fotògrafs que han participat.

El segon premi està dotat amb una nit per a dos persones en la Casa Rural Forn del Sitjar de Cabanes.

El tercer premi consistix en una nit amb allotjament i desdejuni en l'Hotel La Cava de Cabanes.
</p>

Imatges: 
Site developed with Drupal