Formulari de cerca

Master Class Spinning
Master Class Spinning
Dimecres, Juny 5, 2013 - 13:45
Tres esdeveniments esportius reforcen l'oferta de Cabanes com a destí de cap de setmana
Cabanes va viure un dissabte amb tres esdeveniments esportius de gran nivell que han reforçat l'oferta del municipi com a destí de cap de setmana

Cabanes va viure un dissabte amb tres esdeveniments esportius de gran nivell que han reforçat l'oferta del municipi com a destí de cap de setmana.

La Marxa Cicloturística Internacional de Marina d'Or va ser el primer dels esdeveniments que van tindre a Cabanes com a escenari i que van preparar la població per a la que va ser la principal atracció del dissabte, amb la Màster Class de Spinning impartida pel gimnàs Climm en la plaça dels Hostals i en la que van participar més de mig centenar d'aficionats a este esport, promoguda per la regidoria de Turisme.

Des de les quatre i mitja de la vesprada, i durant tres hores, van ser molts els que es van pujar damunt de les bicicletes per a demostrar les seues aptituds físiques. Els xiquets van tindre també el seu espai, amb activitats infantils programades especialment per a ells. Els establiments hostalers de la plaça dels Hostals, el bar Restaurant Toni, l'Hostal, La Trobada i el bar de la Caixa Rural, van ser patrocinadors de l'esdeveniment i van oferir als participants després de la màster class menús especials i assequibles a fi de reposar les forces emprades.

La màster class de spinning va ser tot un èxit gràcies a la coordinació del gimnàs Climm de Cabanes, amb participants arribats de distintes poblacions que es van animar a prendre part de l'esdeveniment a l'aire lliure. Des de la regidoria de Turisme i la d'Esports es va agrair la col·laboració dels responsables del gimnàs ja que este tipus d'esdeveniments consoliden l'oferta turística del municipi.

Ja a la vesprada, la concentració de motos clàssiques VespAzahar va completar la jornada esportiva amb l'espectacle de veure motocicletes úniques que cada any participen atretes per una de les concentracions més nombroses de les que se celebren.
 

Site developed with Drupal