Formulari de cerca

Tot preparat per a les festes de Sant Pere de La Ribera

L'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, ha destacat que tot està preparat perquè donen inici les festes de Sant Pere de La Ribera, que tindran lloc del 28 de juny fins al pròxim 9 de juliol.
Artola ha manifestat que “són unes festes que compten amb un gran arrelament en la Ribera i que són una magnífica oportunitat perquè els veïns deixen per uns dies els seus quefers diaris i isquen al carrer per a prendre part en les festes”.
Es tracta d'uns festejos que compten amb l'organització a càrrec d'una comissió de festes de la Ribera que realitza un treball enormement positiu en col·laboració amb la corporació municipal.
Una programació amplia i atractiva per a tots els gustos i edats que compta amb activitats festeres com poden ser les exhibicions taurines, les culturals i esportives, així com les gastronòmiques.
Sens dubte, l'acte més entranyable i destacat de les mateixes és la Romeria en honor a Sant Pere que tindrà lloc el dimecres 29 de juny a partir de les 10 hores i que sempre compta amb una gran assistència de persones.
Esta romeria té previst eixir des de l'església fins a la Platja de Torre la Sal, i una vegada s'arriba a este lloc tindrà lloc el passeig amb barca a Sant Pere, que comptarà amb la companyia de tots aquells romers que porten la indumentària tradicional de mariner.
Una “torrà” popular de sardina en la platja Torre la Sal donarà per finalitzat este acte tan important i que representa un element tradicional dels veïns de la Ribera.
Fins a la finalització dels festejos de Sant Pere, mentrestant, tant els veïns com els visitants que s'acosten a participar en les mateixes podran prendre part d'una programació que coincidix amb l'inici de l'estació d'estiu.

Site developed with Drupal