Formulari de cerca

Teresa Adell, guanyadora del cartell anunciador de la Fira de Sant Andreu

Teresa Adell ha resultat ser la guanyadora del concurs de cartells per anunciar la 501 edició de la celebració de la Fira de Sant Andreu que tindrà lloc els dies 28,29 i 30 de novembre de 2008.Una decisió adoptada per la Junta de Govern Local en reunió celebrada el 2 d'octubre i en el que a més del treball presentat per Teresa Adell optaven al premi quatre participants més
La guanyadora del premi de cartells de la Fira de Sant Andreu obté un premi valorat en 300 euros, d'un cartell que guarda relació amb la temàtica de la fira, ja que en el mateix apareixen una composició de fruites i verdures.
Una vegada més, el municipi de Cabanes celebrarà a finals del mes de novembre una fira agrícola, ramadera i dedicada a la maquinària que s'ha convertit amb el pas del temps en un dels referents en la comarca. Al llarg d'eixos dies, el municipi es convertix en l'epicentre de l'activitat firal de la Plana Alta a l'acudir fins a Cabanes un gran nombre de persones procedents de municipi veïns.
Cal destacar, en este sentit, que el passat any se celebrava el 500 aniversari de la concessió per la reina Germànica de Foix de la Fira de Sant Andreu de Cabanes.

Site developed with Drupal