Formulari de cerca

Tere Adell obté el Primer Premi del Concurs de Cartells de la Fira de Sant Andreu

La Junta de Govern Local ha decidit concedir, en la seua reunió celebrada el 7 d'octubre, el Primer Premi del Concurs de Cartells de la Fira de Sant Andreu a Tere Adell Miralles.
Esta elecció es va produir per considerar que el treball presentat per Tere Adell era el millor d'entre els quatre que van optar a este premi que compta amb una dotació econòmica xifrada en 300 euros.Una fira de Sant Andreu que enguany arriba a la seua 503 edició i que tindrà lloc en el seu emplaçament habitual en el nucli urbà entre els dies 26, 27 i 28 del mes de novembre del 2010.
Es tracta d'una de les fires més antigues de les que se celebren en territori valencià que, a més, s'ha consolidat amb el pas del temps com una de les millors del sector.
I és que eixos dies el municipi acull a milers de persones que acudixen a Cabanes a fi de conéixer les últimes novetats relacionades amb el sector agrícola i ramader.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha manifestat que esta fira de Sant Andreu s'ha convertit en un referent comarcal que cada any augmenta les seues expectatives.
Siurana ha indicat que “comptem amb un recinte firal que per uns dies alberga a una gran quantitat d'estands que disposen de les últimes novetats per al sector”.
Al mateix temps, la primera autoritat municipal ha apuntat l'èxit que té cada any les activitats complementàries que s'organitzen amb motiu de la Fira de Sant Andreu.

Imatges: 
cartell-fira-peq.JPG
cartell-fira.jpg
Site developed with Drupal