Formulari de cerca

Es talla al trànsit rodat la carretera CV-157

Amb motiu de les obres de l'Autovia de la Plana (CV 10) es va procedir el dimecres 21 de gener al tall de la connexió de la carretera CV-157 amb l'actual CV-10.
Es tracta d'un tall que afectarà el tram comprés entre Cabanes i la carretera a l'Arc Romà ja que la Conselleria de Transports està executant esta actuació de millora d'infraestructures viàries.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat la importància d'esta obra que suposarà, una vegada acabada, una important millora de la xarxa viària de la subcomarca del Plà de l'Arc.
Siurana ha manifestat que "és una actuació que resultarà enormement positiva en el moment que es concloga este tram de l'autovia que connecta amb el futur aeroport de Costa Azahar".
Esta actuació no té perquè implicar perjuís per als usuaris del transport ja que s'han preparat alternatives perquè la circulació de vehicles no s'altere per estes obres de l'Autovia de la Plana.
D'esta manera, els vehicles tenen com a alternatives la de pujar per l'accés per l'autovia que conduïx fins al municipi de Vall d'Alba i per un altre el camí que va fins al Camí de l'Arc.
És a dir en la primera opció, s'ha de circular a través de la CV-159 des de l'enllaç sud de Cabanes, de l'autovia CV-10 en construcció en la direcció a Vall d'Alba, fins a l'encreuament amb la Via Augusta.
Mentrestant, per la qual cosa fa referència a la segona opció es tracta d'una alternativa que afecta sobretot als què hagen d'entrar per la via d'accés a algunes propietats o indústries que es troben en la contornada.
Al mateix temps, a l'alcalde de Cabanes va aprofitar l'ocasió per a anunciar que en esta carretera de l'Arc Romà s'ha sol·licitat la instal·lació d'un pas de vianants en l'Arc, a petició del consistori, per a millorar este accés.

Site developed with Drupal