Formulari de cerca

Siurana destaca la rapidesa a posar en marxa la variant de Cabanes

Carretera CV-10

L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha destacat este dimecres, 15 d'abril, l'enorme rapidesa amb què s'ha substanciat per part de la Conselleria d'Infraestructures la posada en marxa de la variant de Cabanes que forma part de la carretera CV-10.
Siurana ha manifestat que "es tracta d'una actuació que redundarà en benefici dels veïns del municipi que veuran com a partir d'ara no entra pel nucli urbà trànsit rodat com passava fins ara".
La primera autoritat municipal ha apuntat que el pas següent serà el de transformar este tram de carretera en un Bulevar Urbà amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels veïns de Cabanes.
Unes declaracions de l'alcalde de Cabanes que tenien lloc durant la visita del Conseller d'Infraestructures, Mario Flores, que ha acudit a visitar la posada en servici d'esta variant així com les obres de l'Autovia de la Plana.
Des de la mateixa Conselleria d'Infraestructures s'ha constatat, així mateix, el fet que amb esta variant es va a evitar que prop de 9.000 vehicles circulen per l'interior del nucli urbà.
També ha manifestat el conseller Flores que amb l'obertura d'esta carretera es podrà millorar la seguretat vial i les comunicacions ja que comptarà el municipi amb dos accessos, un Nord i un altre Sud.
D'altra banda, l'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha tornat a insistir en la necessitat poder millorar les comunicacions terrestres entre els municipis de la costa amb els de l'interior.
Siurana ha recordat que fa deu anys quan va accedir al govern municipal tenia sobre la taula el projecte de la Carretera Cabanes-Orpesa conseqüència d'això, l'alcalde va instar el conseller Mario Flores a impulsar esta obra d'infraestructura viària per raons d'interés general com són la millora de les connexions costa-interior.

Imatges: 
cv-10-b.JPG
cv-10-g.JPG
Site developed with Drupal