Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 19:30
Sis restaurants de Cabanes i La Ribera i l'hotel La Cava participaran en les II Jornades de l'Ametla
Sis restaurants de Cabanes i la Ribera i l'hotel La Cava participaran enguany en les II Jornades Gastronòmiques de l'Ametla, que se celebraran en el municipi els dies 22, 23 i 24 de febrer i l'1, 2 i 3 de març.

<p>Sis restaurants de Cabanes  i la Ribera i l'hotel La Cava participaran enguany en les II Jornades Gastronòmiques de l'Ametla, que se celebraran en el municipi els dies 22, 23 i 24 de febrer i l'1, 2 i 3 de març.

Els restaurants participants (Mes de Gaidó, Bar Restaurant Toni, Casa Artemi, l'Hostal, Bar Restaurant Els Camioners i Restaurant El Racó de Navarrete), així com l'hotel La Cava han previst menús elaborats amb ametla per a promocionar la gastronomia local amb plats com a pastes, carns i peix amb salsa d'ametla, sopes d'ametla, entrants amb este fruit sec i rebosteria i postres tradicionals, com clarianas, ametlats i flams d'ametla, amb un preu que oscil·la entre els 25 i els 12 euros.

Enguany, com principal novetat, a més de les visites guiades pel  centre històric, es podrà accedir a l'edifici de la Presó, annexa a l'Ajuntament, on estaran exposades les fotografies de la i Marató Fotogràfica Fira de Cabanes. Un total de 17 aficionats a la fotografia i fotògrafs professionals van participar en el concurs amb unes fotos que arrepleguen els millors moments de la Fira, que en 2012 va ser el primer any que ha sigut declarada Festa d'Interés Turístic Provincial.

Torrons Sant Lluís, la principal empresa torronera de la província i una de les més reconegudes a nivell nacional i internacional, participa també amb la coneguda Ruta del Torró, on els visitants podran conéixer de primera mà el procés d'elaboració del torró en la fàbrica artesanal sítia en el polígon de Cabanes. La Ruta del Torró té un horari establit, per la qual cosa els interessats han de confirmar assistència en el telèfon de l'empresa 964 331484 o a través del correu electrònic <a href="mailto:rutadelturron@turronessanluis.com">rutadelturron@turronessanluis.com</a>.
</p>

Site developed with Drupal