Formulari de cerca

Foto
Foto
Dilluns, Setembre 30, 2013 - 11:00
S'inclourà en els Presssupostos 2014 neteja viària i més contenidors per a Torre la Sal
Borrás inclourà en els Pressupostos de 2014 una partida per a neteja viària i més contenidors per al Pai Torre la Sal

L'alcaldessa insistix en el fet que les zones verdes estan en contenciós perquè el Pai no està encara recepcionat.

Els veïns del Pai Torre la Sal de Cabanes tindran a partir de l'any pròxim millors servicis com la neteja viària i l'increment dels contenidors d'arreplega selectiva de fem, tal com va anunciar l'alcaldessa en el ple.

El PP va votar a més a favor d'una moció d'Units pel Vaig poblar en el mateix sentit a fi de dotar de servicis als residents en la zona de platja i proporcionals als impostos que estan pagant. A més l'alcaldessa va anunciar que es farà un estudi dels solars per a veure si estan dins de l'ordenança de solars del Pai i procedir a netejar-los d'acord amb la normativa actual.

Estrella Borrás va recordar al PSOE que l'Ajuntament ha complit en tot moment amb la sentència que li obligava a reposar el coure sostret una sentència que "no obliga a l'ajuntament a res més" ja que està en contenciós el manteniment de les zones verdes per la no recepció dels sectors 0 i 1 del Pai, avalades per l'informe dels tècnics que van detectar més de trenta deficiències al gener del 2013".

En este punt el PP va comptar amb el respatler d'Units pel Poble. Ambdós formacions van votar en contra de la moció del PSPV que pretenia que l'Ajuntament es fera càrrec dels servicis d'un Pai que no està encara recepcionat.

Site developed with Drupal