Formulari de cerca

Signat el conveni amb el IVVSA per a construir 32 vivendes protegides

L'alcalde de Cabanes, Artemio Siurana, ha formalitzat aquest divendres, 21 de desembre, un conveni amb l'Institut Valencià de l'Habitatge (IVVSA) per a la construcció de 32 vivendes protegides.

 Un acte que ha tingut lloc en la casa consistorial amb la presència del gerent del IVVSA, Francisco Javier Sogorb, com prova de la importància que té per a l'administració la signatura d'aquest conveni.

 L'alcalde de Cabanes,ha destacat la importància d'aquest conveni atès que suposarà la construcció de 32 vivendes protegides en un sòl que ha estat cedit pel consistori a IVVSA. Siurana ha dit que "es tracta d'un esforç que fa el consistori per a poder actuar en aquest sentit i per a poder ajudar sobretot als més joves que són els que més difícil tenen trobar la seva primera vivenda".

La primera autoritat municipal ha recordat que aquesta iniciativa neix dels resultats d'un estudi que va realitzar en el seu moment el consistori per a conèixer de primera mà la situació del mercat de la vivenda. 

La parcel·la que cedeix l'Ajuntament de Cabanes, és la d'un solar situat en la Unitat d'Execució nº 1 (UE1), que conta amb una superfície aproximada de 1.047'27 m². Un solar que, mentrestant, es troba situat en una de les zones de futura expansió urbanística del municipi, en concret es troba en una parcel·la confrontant del centre de la Tercera Edat.

Es tracta d'una actuació en matèria d'habitatge protegit, per la seva banda, que resulta pionera per a un municipi de la grandària poblacional de Cabanes.

 D'aquesta manera, en opinió del consistori, amb aquesta actuació se segueix amb la política de millorar la qualitat de vida dels habitants de Cabanes, que és la qual segueix des del principi l'equip de govern.

Imatges: 
convenio_ivvsa_008.JPG
convenio_ivvsa_008bis.JPG
Site developed with Drupal