Formulari de cerca

Programació Sant Antoni 2014
Programació Sant Antoni 2014
Dimecres, Gener 29, 2014 - 12:00
Sant Antoni 2014 a Cabanes el 1 i 2 de febrer
Cabanes celebrarà este cap de setmana els actes de Sant Antoni per a despedir els festejos en honor al Sant

Cabanes celebrarà els dies 1 i 2 de febrer els actes en honor a Sant Antoni i posarà fi als festejos programats en honor al Sant, sent un dels últims municipis de la província a celebrar la festivitat.

En esta ocasió, els veïns de Sector 4 de Cabanes han programat per al dissabte 1 de febrer jocs infantils en la Carpa patrocinats per Creu Roja, i a partir de les huit de la vesprada, la tradicional Volta pels carrers del sector acompanyats per la Unió Musical Santa Cecília de Cabanes. Posteriorment es beneiran els animals i es repartirà la típica coqueta a tots els assistents en la plaça dels Hostals. La festa continuarà amb ball en la Carpa de Festes amb la disc mòbil The End. I durant la nit se sortejarà un pernil.

El diumenge dia 2 de febrer, a les 11 del matí, està prevista la missa en honor al Sant i a partir de les dotze del migdia es repartiran els coquetes als veïns i col·laboradors del sector. A les dos de la vesprada està previst un dinar de germanor, en el que es cuinarà una paella monumental.

Imatges: 
Programació Sant Antoni 2014
Site developed with Drupal