Formulari de cerca

Sanitat informa "favorablement" a la ampliació del Consultori Mèdic

La Direcció Territorial de Sanitat ha remés una missiva a l'Ajuntament de Cabanes en el que informa favorablement per a l'ampliació de l'actual Consultori Mèdic del municipi.
Es tracta d'una carta firmada per la directora Territorial, Elvira Bosch,i en la que li contesta a l'alcalde Artemi Siurana sobre les gestions desenvolupades amb tal fi.
L'alcalde de Cabanes, hi ha manisfestat que es tracta d'una bona notícia per als veïns del municipi que veuran com amb esta futura ampliació milloraran els servicis que es presten als usuaris.
Siurana ha dit que "esperàvem que foren receptius a les nostres justes demandes com així ha sigut perquè podem comptar en el nostre Consultori Mèdic amb els millors mitjans per a poder millorar les prestacions".
I és que el consistori havia mostrat fa uns mesos la seua predisposició a cedir un local a la Conselleria de Sanitat perquè procedira a l'ampliació de l'actual Centre d'Atenció Primària.
Es tractaria d'un local que està situat junt amb l'actual centre sanitari en el lloc que anteriorment ocupava l'edifici de Correus fins que es va traslladar a un altre emplaçament del municipi.
Des del consistori, es considera que fa falta en estos moments l'ampliació del Consistori per l'augment de la població empadronada que s'ha registrat durant els últims anys.
Un augment poblacional que obliga que s'augmente la dotació de facultatius i personal sanitari per a poder fer front a esta nova situació que fa falta per a adequar-se a les necessitats sanitàries dels veïns.
Al mateix temps, l'ampliació del Consistori també serviria per a poder fer realitat la necessitat de poder disposar de més facultatius, tant pel que fa a la medicina general com a l'especialitat de la pediatria.

Site developed with Drupal