Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 13:45
Sánchez de León destaca la labor del Gobierno en Cabanes en materia de seguridad
La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Paula Sánchez de León, ha destacat en la reunió comarcal celebrada a Cabanes el treball del Govern perquè tots els ciutadans “disposen d'uns millors servicis, estiguen millor protegits i, sobretot, tinguen la certesa que les Forces i els Cossos de Seguretat de l'Estat estan per a vetlar per la seua seguretat”.

<p>
La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Paula Sánchez de León, ha destacat en la reunió comarcal celebrada a Cabanes el treball del Govern perquè tots els ciutadans “disposen d'uns millors servicis, estiguen millor protegits i, sobretot, tinguen la certesa que les Forces i els Cossos de Seguretat de l'Estat estan per a vetlar per la seua seguretat”.<!--break-->

La delegada del Govern ha realitzat estes declaracions després de presidir, junt amb el General Cap de la 6a Zona de la Guàrdia Civil, Fernando Santafé, la primera Reunió Comarcal de Seguretat que se celebra a Cabanes a la que han assistit els alcaldes de set municipis (Cabanes, Benlloch, Els Coves de Vinromà, Sarratella, la Serra d'en Galceran, Torre d´en Domenec i Vilanova d´Alcolea)  que no tenen Policia Local i que per això, no poden convocar Junta Local de Seguretat.

Durant la reunió, Sánchez de Lleó ha mostrat el compromís per part de la Delegació del Govern i de la Guàrdia Civil de realitzar este tipus de reunions comarcals en les tres províncies de la Comunitat Valenciana “per a poder treballar braç a braç amb els alcaldes a fi que ens puguen  comptar les seues inquietuds, temors i, com a bons coneixedors dels seus municipis, les seues propostes en matèria de seguretat”.

En este sentit, la delegada ha animat als alcaldes perquè mantinguen una relació fluida amb les comissaries de Policia i els llocs de la Guàrdia Civil. “Crec que en la comunicació, en el traspàs d'informació i en la col·laboració amb els cossos policials radica l'èxit de tota operació contra la delinqüència”, ha afirmat.

<b>Seguretat en l'Àmbit Rural</b>

Durant la reunió, la delegada també ha destacat una altra de les qüestions que es treballen des de la Delegació del Govern, com és el grup de treball de Seguretat en l'Àmbit Rural “per a establir mecanismes que milloren l'eficàcia entre els ciutadans i la Guàrdia Civil”.

Entre estos mecanismes, Sánchez de León ha ressaltat la posada a disposició de tots els ciutadans d'un model tipus de denúncia “perquè tot aquell que haja de realitzar una denúncia puga omplir-la en casa tranquil·lament i només ha de firmar-la davant de la Guàrdia Civil, la qual cosa significa una reducció en els temps d'espera”.

D'altra banda, la delegada del Govern s'ha referit al denominat “mapa de cultius”, que s'està ultimant, amb dades sobre les dates de recol·lecció, els preus i les zones perquè la Guàrdia Civil tinga una informació més exacta de les collites “i d'eixa forma poder intensificar la vigilància en aquelles zones amb major risc”.

Finalment, ha assenyalat que també s'ha establit un canal d'informació perquè els llocs de la Guàrdia Civil tinguen informació puntual dels actes vandàlics en temps real a través dels consells agraris o, si no n'hi ha, a través de les organitzacions agràries o les cooperatives. A més de posar a l'abast de tots, els telèfons dels quarters i del 062 i 112, “operatius les 24 hores dels 365 dies a l'any”.

Després de la reunió, Sánchez de León i el general Fernando Santafé s'han traslladat al quarter de Cabanes, començant d'esta manera la ronda de visites que realitzaran junts per les instal·lacions de la Guàrdia Civil en la Comunitat Valenciana per a conéixer-les in situ.
</p>

Site developed with Drupal