Formulari de cerca

La Ribera de Cabanes rendix homenatge al seu patró en la tradicional romeria de Sant Pere

Els veïns de La Ribera de Cabanes van rendir homenatge al seu patró amb la tradicional romeria de Sant Pere, un dels actes més emotius de les festes patronals que el nucli costaner celebra esta setmana.

Les festes van començar oficialment el dijous, 28 de juny a la nit, amb l'exhibició de bombos i tambors de la confraria Santa Maria Magdalena.El divendres, dia gran de les celebracions, va començar amb "la despertà" a les set del matí i el repartiment de les cintes commemoratives de la romeria d'enguany, que va començar a les nou i mitja del matí. A les deu va començar la romeria des de l'Església fins a la platja de Torre la Sal, on el patró va realitzar el passeig amb barca acompanyat dels mariners.

Després de la missa, els veïns de la Ribera de Cabanes van participar en la torrà popular de sardina en la platja, que es va prolongar fins al migdia, quan va començar el "dinar de pa i porta".

El dissabte va tindre lloc la "montà de cadafals" des de les huit del matí, amb la col·laboració de totes les colles, i després de l'esmorzar, s'havia organitzat un parc infantil per als més menuts en el Poliesportiu Municipal.

Imatges: 
Sant-Pere2012a.JPG
Sant_Pere2012.JPG
Site developed with Drupal