Formulari de cerca

Dimarts, Abril 9, 2013 - 10:30
Restaurants, càmpings, cases rurals i l'hotel La Cava premiaran els participants en la I Marató Fotogràfica
Cabanes i La Ribera premiaran este dissabte 16 de març a tots els participants en la I Marató Fotogràfica Fira de Sant Andreu amb caps de setmana i menjars i sopars gratuïts en restaurants locals per a promocionar el municipi com a destí turístic.

 <p>Cabanes i La Ribera premiaran este dissabte 16 de març a tots els participants en la I Marató Fotogràfica Fira de Sant Andreu amb caps de setmana i menjars i sopars gratuïts en restaurants locals per a promocionar el municipi com a destí turístic.

La col·laboració dels negocis i establiments locals, així com Torrons Sant Lluís i l'Oleícola del Penyagolosa, amb lots de productes, ha permés que els 18 participants que van aportar les seues fotografies en la I edició del concurs siguen premiats este dissabte, en un acte en què es desvelarà a més el nom dels guanyadors del concurs.

L'alcaldessa, Estrella Borrás, ha agraït a tots els restaurants, càmpings, hotels, cases rurals i empreses de Cabanes i La Ribera la seua col·laboració amb la I Marató Fotogràfica “consolidant esdeveniments que poden posicionar-nos com a destí turístic familiar de cap de setmana”.

Els restaurants Casa Artemio, l'Hostal, Mas de Gaidó, Toni i Racó de Navarrete; els càmpings Torre la Sal 1, Torre la Sal 2, Torre la Sal María i Riberamar; l'hotel La Cava; les cases rurals Forn del Sitjar i Casa Rosa, a més de Torrons Sant Lluís i l'Oleícola del Penyagolosa són els patrocinadors dels premis.

Totes les fotografies estan exposades en l'edifici de l'antiga presó de Cabanes, annexa al Palau de l'Ajuntament, una mostra que va ser inaugurada amb motiu de la celebració de les II Jornades Gastronòmiques de l'Ametla, i que ha sigut visitada per nombroses persones.

La fallada del jurat, que es va reunir el passat 21 de febrer per a triar les fotografies guanyadores de les quasi 60 que s'han presentat al concurs, es farà públic este dissabte a les 12 del migdia, en un acte en què estan invitats tots els participants, i on es donarà a conéixer el nom dels tres primers premis. Els participants que no hagen resultat guanyadors rebran igualment un obsequi per haver pres part de la Marató de Fotos. El jurat va estar compost per Héctor Borrás, Elia Puertas i Francisco J. Vidal, fotògrafs de Cabanes.

La iniciativa de la Marató Fotogràfica, en col·laboració amb l'associació de fotògrafs Adofa,  ha permés disposar d'una interessant col·lecció d'imatges que revelen distints moments de la Fira de Sant Andreu de Cabanes, declarada en 2012 Festa d'Interés Turístic Provincial.
</p>

Site developed with Drupal