Formulari de cerca

El Restaurant Mas de Gaidó de Cabanes promociona la gastronomia del Plà de l'Arc

El Restaurant Mas de Gaidó de Cabanes, que ha reobert les seues portes amb cuina típica de la província de Castelló, va promocionar la gastronomia tradicional del Pla de l'Arc en un sopar en la que el menú va estar compost per productes de Cabanes, Vilafamés i la Pobla Tornesa. Així, junt amb el Mas de Gaidó, van participar en la jornada els Cellers Maig García de Vilafamés, l'Oleícola del Penyagolosa i Torrons Sant Lluís, aportant al menú vi, oli i paté d'oliva i l'ametla marcona de Cabanes, amb el torró.

La jornada gastronòmica va comptar amb el suport del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, de la mà del diputat de Turisme Interior i alcalde de Vilafamés, José Pons, i la gerent del Patronat, Virginia Ochoa.

També van acudir l'alcalde de Cabanes, Francisco Artola, el gerent dels cellers Maig García, Gabriel Maig; de Torrons Sant Lluís, Jesús Pérez i de la Cooperativa Oleícola del Penyagolosa, Jordi Segarra. El menú degustació va incloure un tast de vins a càrrec del "sumiller" dels Cellers Maig García, Castelló, David Such.

Amb esta iniciativa, els empresaris de Cabanes i Vilafamés pretenen promocionar el producte de Castelló “d'una qualitat molt alta i feta per als paladars més exigents”. El perfecte maridatge dels vins de Maig García amb plats com la tosta de paté d'ametla, l'abadejo, el llom a la sal, les carxofes de Torreblanca, les boines amb vi Magnánimus i inclús els torrons de Sant Lluís, així com la degustació dels millors olis de l'Oleícola del Penyagolosa i dolços de Cabanes, va sorprendre els assistents.

Imatges: 
gaido-maridaje-peq.JPG
gaido-maridaje.JPG
Site developed with Drupal