Formulari de cerca

Els regidors del PP tornaran les retribucions percebudes i afirmen que no van ser informats que el cobrament era il·legal

Els regidors del PP de Cabanes tornaran les retribucions percebudes en esta legislatura de manera irregular i afirmen que no tenien coneixement que eixos diners per assistències a plens i comissions s'estava rebent indegudament. Així ho va deixar clar l'alcaldessa de Cabanes i portaveu del Grup Popular, Estrella Borrás, al conéixer en el ple l'informe de la Federació de Municipis i Províncies que corrobora que el cobrament va ser irregular.

L'alcaldessa va recordar que el passat 28 de juny els set regidors populars van presentar un escrit per registre en l'Ajuntament en què renunciaven al cobrament per assistència a plens i comissions i es comprometien a tornar les quantitats percebudes de forma irregular des de l'inici de la legislatura.

Estrella Borrás va insistir en el fet que ni ella ni cap dels seus regidors van ser informats que no podien percebre cap quantitat per plens i comissions al tindre dedicacions parcials, “ja que si jo mateixa o qualsevol dels meus regidors ho haguera sabut no s'hauria passat mai per a la seua aprovació per ple”.

La primera edil de Cabanes va afirmar a més que s'està treballant per a regularitzar la situació dels regidors i adaptar-se a la Llei Reguladora de Bases del Règim Local a fi de solucionar com més prompte millor qualsevol irregularitat que s'haja produït.

“La nostra màxima prioritat és la transparència, sobretot en un tema com els sous, i prova d'això és que aprovarem per unanimitat junt amb l'oposició una moció el 28 de juny per a aclarir la il·legalitat i eixe mateix dia tant jo com els meus regidors ens vam comprometre a tornar les quantitats si els informes corroboraven la irregularitat, com així ha sigut”, va insistir.

Site developed with Drupal