Formulari de cerca

Quatre veïnes de Cabanes reben els premis del I Concurs Gastronòmic de l'Ametla

Els premis consistixen en 50 euros per a dinars i sopars en els establiments locals per a promocionar la cuina tradicional.

L'Ajuntament de Cabanes ha fet entrega a les quatre guanyadores del I Concurs Gastronòmic de l'Ametla dels premis per valor de cinquanta euros per a gastar en dinars i sopars en els establiments que han col·laborat en les Jornades, que es van celebrar el passat mes de febrer.

Les guanyadores del concurs han sigut Deborah Lavernia Beltrán, María Teresa Pitarch Barberá, Pilar Herrasti Ripollés i Isabel Beltrán Pastor. Cada una d'elles ha rebut el tiquet intercanviable en els huit restaurants de Cabanes i La Ribera que han participat en les I Jornades Gastronòmiques de l'Ametla durant el mes de febrer.

L'Oficina de Turisme de Cabanes ha registrat en el mes de febrer un total de 219 visites, la qual cosa representa quasi un 300% més de les que es van comptabilitzar en 2011 a causa de les I Jornades Gastronòmiques de l'Ametla.

De les 219 visites registrades, un total de 180 han sigut de turistes estrangers que han vingut en grups organitzats, principalment alemanys i francesos. En tercer lloc consten les visites del Regne Unit. La principal demanda d'informació ha sigut l'oferta gastronòmica de Cabanes i La Ribera, segons les dades facilitades per l'Oficina de Turisme de Cabanes. La resta de les visites, un total de 39, han sigut individuals, procedint en la seua majoria de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Madrid i en quatre lloc, Castella La Mancha.

Site developed with Drupal