Formulari de cerca

El punt d'informació turístic de La Ribera de Cabanes rep més de 2000 visites

El punt d'informació turística de La Ribera de Cabanes ha rebut este estiu, durant els mesos de juliol i agost, un total de 2.156 visites en demanda d'informació. Esta xifra suposa un increment important respecte a l'any passat, amb un 10% més de visitants, que s'ha produït després del trasllat del punt d'informació a la Torre de La Sal. En 2011 el punt es trobava ubicat a l'inici del passeig marítim.

La principal demanda d'informació dels turistes que han visitat a Cabanes ha sigut l'Arc Romà, amb quasi el 25 per cent de les consultes realitzades. Quasi el 90 per cent dels visitants ha sigut de nacionalitat espanyola, enfront d'un 10 per cent d'estrangers. En este últim grup, han sigut els francesos els turistes més nombrosos.

La regidora de Turisme, Lucia García, s'ha congratulat pels bons resultats que ha suposat el canvi d'ubicació del punt d'informació turístic. El trasllat forma part del pla que s'està duent a terme per a posar en valor el patrimoni històric tant de Cabanes com de La Ribera i promocionar-los al seu torn com a recurs turístic. “Els turistes que han vingut a La Ribera este estiu han pogut a la mateixa vegada que rebien la informació, contemplar i admirar un dels monuments més representatius del nostre municipi, com és la torre sentinella de Torre la Sal”, assegura l'edil.

Cal recordar que l'Agència Valenciana de Turisme va felicitar el passat mes d'abril a l'Ajuntament de Cabanes pel trasllat del punt d'informació a l'entendre que la nova ubicació en un lloc tan destacat redundaria en la millora dels servicis al client turístic, com així ha sigut.

Site developed with Drupal