Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 15:00
La promoció turística i agrària marquen enguany el programa de la Fira de Cabanes
L'Ajuntament de Cabanes ultima la programació de què serà la 505 edició de la Fira de Sant Andreu, que per primera vegada enguany ha sigut reconeguda com a Festa d'Interés Turístic de la província de Castelló. Activitats culturals, exposicions i taules redones conformaran un programa que s'integrarà a més amb les tradicions més arrelades de la Fira de Cabanes, com la fira de bestiar, que s'inaugurarà en el matí del dissabte 1 de desembre.

<p>L'Ajuntament de Cabanes ultima la programació de què serà la 505 edició de la Fira de Sant Andreu, que per primera vegada enguany ha sigut reconeguda com a Festa d'Interés Turístic de la província de Castelló. Activitats culturals, exposicions i taules redones conformaran un programa que s'integrarà a més amb les tradicions més arrelades de la Fira de Cabanes, com la fira de bestiar, que s'inaugurarà en el matí del dissabte 1 de desembre.

Així, el programa d'actes inclourà, entre altres, un xicotet homenatge a la indústria agroalimentària de Cabanes, activitats didàctiques per als més menuts, exposicions i la presentació d'un llibre sobre el poble de Cabanes, escrit per Mari Roca. 

La Fira, que se celebrarà del 30 de novembre al 2 de desembre, tindrà enguany un protagonisme especial a Cabanes, al coincidir la 505 edició amb la declaració com a festa d'interés turístic. Cal recordar que es tracta de la segona fira amb més tradició de la província de Castelló i una de les més antigues de la Comunitat Valenciana, amb més de cinc segles d'història.

Les regidories de Festes, Turisme i Cultura estan treballant de manera coordinada a fi d'oferir a les milers de persones que s'esperen per a eixe cap de setmana un programa “atractiu i singular” en el que es rendisca homenatge “ als valors de la Fira i al mateix temps es promocione una festa “que és una de les principals manifestacions de les tradicions i la cultura de Cabanes”, explica l'alcaldessa Estrella Borrás. Borrás ha destacat a més el treball en la Fira de les associacions del municipi que col·laboren, com l'Associació Joves Cabanes o les Ames de Casa.
</p>

Site developed with Drupal