Formulari de cerca

Reunión con empresarios
Reunión con empresarios
Dimecres, Març 26, 2014 - 08:45
El PP de Cabanes demana solucions a la prohibició del pas de camions per la N-340
El PP de Cabanes presenta una moció per a demanar solucions alternatives a la prohibició del pas de camions per la N-340. L'alcaldessa i un grup d'empresaris afectats plantegen novament la problemàtica a la Diputació perquè medie davant d'altres administracions.

Els empresaris de La Ribera de Cabanes afectats pel desviació de camions per fora de la Nacional 340 van transmetre al diputat d'Infraestructures, Héctor Folgado, la necessitat que des de totes les administracions es busque una solució alternativa ja que del tràfic pesat viuen en estos moments molts negocis familiars de la costa de Cabanes.

Els empresaris van estar acompanyats per l'alcaldessa Estrella Borrás, que va corroborar les inquietuds dels empresaris i va demanar personalment a la Diputació com a administració més pròxima al ciutadà que es tinga en compte els interessos dels xicotets empresaris que durant anys han viscut del tràfic de la carretera. El diputat va escoltar les propostes dels afectats i es va comprometre a fer arribar les seues demandes a les institucions corresponents.

Estrella Borrás va agrair públicament a Héctor Folgado l'esforç que des de la Diputació s'està fent, escoltant la problemàtica del sector i coneixent els perjuís que la prohibició del pas de camions ha ocasionat. "El diputat ha escoltat els meus empresaris i ha compartit la seua preocupació, comprometent-se a traslladar-les a les administracions competents".

D'altra banda, el Partit Popular de Cabanes presentarà al ple de dijous que ve una moció, registrada el passat 11 de març, instant al Govern a buscar altres alternatives que no repercutisquen en la desviació dels camions en la Nacional al seu pas per les poblacions de Cabanes i Torreblanca.

L'alcaldessa va explicar que en la moció s'argumenta que la CV 10 ha llevat moltíssim tràfic i sinistralitat a la Nacional i que la prohibició del pas de camions repercutix directament en els negocis de moltes famílies de La Ribera que tota la vida han viscut de la carretera.

Site developed with Drupal