Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 18:30
El PP de Cabanes agilitza els tràmits per a aclarir la titularitat del Castillo de Miravet
L'equip de govern de Cabanes ha iniciat els tràmits per a aclarir la titularitat del Castillo de Miravet i conéixer d'esta manera els passos que cal donar en un futur per a iniciar l'expedient que permeta conservar la fortalesa.

<p>L'equip de govern de Cabanes ha iniciat els tràmits per a aclarir la titularitat del Castillo de Miravet i conéixer d'esta manera els passos que cal donar en un futur per a iniciar l'expedient que permeta conservar la fortalesa.

Així ho va indicar l'alcaldessa Estrella Borrás als grups de l'oposició. La primer edil va informar que després de reunir-se en diverses ocasions amb els tècnics de la Conselleria de Cultura “la primera cosa que cal fer és aclarir la titularitat de castell, ja que el propietari insistix en el fet que és de Patrimoni Nacional, i sense saber exactament qui és el titular no es pot iniciar l'expedient”.

Borrás va explicar a més que una vegada determinada al titularitat de Miravet “s'iniciaran les actuacions pertinents, començant per la neteja de l'entorn i la tanca del mateix, però no és coherent sol·licitar en este moment una partida pressupostària a la conselleria quan no tenim clar qui és el propietari”.

L'alcaldessa va insistir en l'interés que des de la Conselleria de Cultura hi ha per a conservar el castell “que s'ha demostrat amb les dos visites que els tècnics de la Conselleria han realitzat al castell en 2012” així com que l'Ajuntament “farà tot el que estiga en les nostres mans per a garantir la conservació d'esta fortalesa, que forma part del nostre patrimoni i la nostra història com a poble i que no permetrem que seguisca deteriorant-se”.
</p>

Site developed with Drupal