Formulari de cerca

Foto pleno
Foto pleno
Dilluns, Març 31, 2014 - 14:00
El ple de Cabanes insta per unanimitat a buscar solucions de consens a la N-340
El Ple de Cabanes insta per unanimitat a buscar solucions de consens a la N-340 que no perjudiquen els interessos dels empresaris de La Ribera

El ple de l'Ajuntament de Cabanes es va posicionar per unanimitat a favor d'instar a les institucions a què es busquen solucions alternatives a la prohibició del pas de camions d'elevat tonatge per a evitar que es vegen perjudicats els interessos dels empresaris de La Ribera de Cabanes.

Una moció del PP, en la que s'explica que la zona de La Ribera està considerada com una zona de servici de què viuen nombrosos empresaris i xicotetes indústries, junt amb una d'Units pel Poble, es van fondre en una única que va obtindre llum verd en el ple ordinari a fi que es continue en la busca de solucions alternatives i es continuen promovent trobades entre afectats i institucions implicades a fi que estos no es vegen perjudicats. A més es reclama el fi de les obres de la CV-10 fins a La Jana, el Corredor Mediterrani i alternatives per a avançar en la mesura que siga possible la liberalització de l'AP-7.

L'alcaldessa Estrella Borrás va explicar en el ple que des que es va tindre coneixement del perjuí que la decisió del desviació de camions suposava per als empresaris no ha deixat de treballar perquè es busquen alternatives que tinguen en compte la veu dels perjudicats.

A més el PP de Cabanes va explicar a l'oposició les actuacions que s'estan desenvolupant en el Pai Torre la Sal per a millorar la zona de cara a la pròxima temporada turística que comença en Setmana Santa. Ja s'han iniciat contactes amb l'empresa de recollida de fems per a l'ampliació del servicis de contenidors de residus selectius, s'han netejat voreres i passeig marítim de vegetació, així com el solar propietat de l'Ajuntament; s'ha arribat a un acord amb l'empresa de transports per a incrementar la línia d'autobús i donar servici als apartaments i s'està en negociacions per a millorar la il·luminació, després que la zona de bungalous ja la tinga des de l'estiu passat. Per esta raó es van desestimar les mocions presentades per l'oposició.

Retribucions irregulars

D'altra banda, l'alcaldessa va recordar a Units Pel Poble, que va tornar a demanar un nou informe sobre la devolució de les quantitats percebudes indegudament pels regidors del PP, que en cap moment es va a fer marxa enrere en un procés "que està en la jurisdicció corresponent, gràcies per cert únicament als vots a favor del PP perquè tota l'oposició va votar en contra en l'últim ple extraordinari de declarar lesiu l'acord plenari de juny del 2011, i és un expedient acabat i en via de solució", per la qual cosa la moció no va prosperar. La secretària municipal va donar per vàlida, en una intervenció, l'argumentació de l'alcaldessa.

Site developed with Drupal