Formulari de cerca

Dimarts, Juliol 9, 2013 - 10:15
El ple de Cabanes aprova declarar la lesivitat de l'acord plenari de 2011 que va aprovar els cobraments irregulars de regidors
El ple de l'Ajuntament de Cabanes va aprovar la declaració de lesivitat de l'acord plenari pel qual en 2011 es va atorgar el cobrament de retribucions de forma indeguda als regidors de l'equip de govern.

El ple de l'Ajuntament de Cabanes va aprovar la declaració de lesivitat de l'acord plenari pel qual en 2011 es va atorgar el cobrament de retribucions de forma indeguda als regidors de l'equip de govern.

Amb esta aprovació es continua el procés de l'expedient iniciat al desembre del 2012 per a la devolució íntegra de les quantitats percebudes indegudament en esta legislatura, tramitació que ja han realitzat tots els regidors de l'equip que presidix Estrella Borrás.

La nova secretària de l'Ajuntament de Cabanes ha entés que abans de procedir a les devolucions de les quantitats cal aprovar la lesivitat del ple. Al maig  quatre regidors del PP i l'anterior alcalde Francisco Artola havien presentat instància a l'Ajuntament per a tornar de forma fraccionada les quantitats mentres l'alcaldessa i un dels edils van tornar les quantitats íntegrament el mes passat. La decisió de secretària ha sigut declarar primer la lesivitat del ple, per la qual cosa els regidors encara no han rebut notificació a la seua intenció de tornar els diners fraccionadament, seguint els tràmits administratius pertinents.

Així li'l va indicar la regidor Lucia García als partits de l'oposició. L'alcaldessa Estrella Borrás va ratificar que se seguixen escrupolosament tots els passos administratius marcats per l'expedient i que tots els seus companys han donat ja el pas per a la devolució dels diners.

D'altra banda, el ple va aprovar a més remetre al Consell Superior d'Urbanisme de la Conselleria d'Infraestrcturas un informe amb tota la documentació per a determinar si s'ha de concedir la pròrroga d'urbanització del Pai Torrelasal a la urbanitzadora, tal com l'empresa ha sol·licitat a l'ajuntament.
 

Site developed with Drupal