Formulari de cerca

El Ple aprova els tràmits per a cedir un vehicle per a la Creu Vermella

L'Ajuntament de Cabanes ha aprovat, en sessió plenària celebrada aquest dijous 27 de desembre, l'inici dels tràmits per a cedir un vehicle a la Creu Vermella perquè presti els serveis d'Ambulància. Es tractava d'una proposta d'ajuntament que va fer seva una decisió de la Junta de Govern Local en el qual es considerava necessària l'adequació del servei d'ambulància per al municipi.

L'alcalde de Cabanes, Artemio Siurana, ha manifestat que es tractava d'una actuació que es considerava adequada per a poder contar en perfectes condicions amb un servei assistencial d'aquestes característiques. Siurana ha assenyalat que "és evident que l'establiment d'aquest servei públic ho vam considerar plenament beneficiós per al conjunt de veïns i veïnes del nostre municipi".

 D'aquesta manera, el consistori ha adquirit un vehicle que podrà prestar a partir d'aquest moment els serveis d'ambulància per a la Creu Vermella de Cabanes que la tindrà cedida per un espai de vuit anys. Com contrapartida, tots els serveis d'ambulància que requereixi l'Ajuntament de Cabanes per a la celebració d'esdeveniments de caràcter públic es realitzaran per l'ONG de manera gratuïta.

I és que des del consistori es recorda que l'Assemblea Local de la Creu Vermella presentava un escrit recentment en el qual assenyalava que des de feia temps no disposava d'ambulància per a prestar els seus serveis. Per això, des d'aquesta ONG s'havia ofert al consistori a prestar el servei d'ambulància per a traslladar malalts als centres sanitaris sempre quan se li cedís aquest vehicle, una situació que ja serà possible amb l'aprovació d'aquest acord municipal.

Site developed with Drupal