Formulari de cerca

El pilot local, Arturo Casanova, en la "Baixa Espanya Aragó 2008"

Arturo Casanova, el pilot de Cabanes, participa en l'edició 2008 de la "Baixa Espanya Aragó", ja consolidada en el panorama internacional i que amb motiu del seu 25 aniversari, Osca, Saragossa i Terol, seran les úniques províncies per què passe la Baixa Espanya.
Esta serà una nova oportunitat perquè el pilot local demostre la seua conducció, amb un total de 880 Km cronometrats, que té prevista la seua eixida hui dijous 17 de juliol del 2008, des de la Ciutat del Motor d'Alcanyís, per a finalitzar el dia 20 de juliol en la fira.
L'Ajuntament de Cabanes és un dels patrocinadors del pilot, que porta el nom del nostre municipi per tot el món, la qual cosa suposa una gran satisfacció, segons ha manifestat Artemi Siurana, alcalde de Cabanes.
El nostre pilot local, que participarà amb la moto PKL-525, configurada per a rallyes africans, participarà a l'octubre a Egipte en el Rallye de Faraons, en substitució del Lisboa-Dakar, amb la qual cosa esta carrera servirà com a preparació per al rallye d'Egipte.

Site developed with Drupal