Formulari de cerca

Pasqua de Pentecosta a Cabanes

L'Ajuntament de Cabanes i l'Associació de Jóves de Cabanes han organitzat per a este cap de setmana una sèrie d'activitats relacionades amb la festivitat de la Pasqua de Pentecosta.
Una variada i atractiva programació que començarà este pròxim dissabte 11 de juny, a partir de les 17.30 hores, amb jocs populars per als mes jóvens en la cèntrica plaça dels Hostals.
El programa prosseguirà a les 22:00 hores amb un "sopar de pa i porta" per a tots els veïns en la Carpa de Festes on es proporcionaran a tots els assistents al sopar popular tant taules com cadires.
Tot això amb la vista posada en que a partir de les 00.00 hores tindrà lloc un ball amb la "Orquestra Taràntula" perquè a continuació comencen les activitats de la Disc Mòbil The End.
Mentrestant, el diumenge 12 de juny tindrà lloc a partir de les 19 hores la Missa i posterior Processó d' acomiadament de la Mare de Déu de les Santes, un dels actes més populars d'estos festejos.
El dilluns 13 de juny, dia considerat com de festa local, la programació s'iniciarà a les 8:00 hores amb l'eixida de la Romeria cap a l'Ermita de les Santes per a retornar la imatge de la Mare de Déu.
Dos hores després se celebrarà en este paratge tan emblemàtic per a els veïns de Cabanes una missa i a migdia tindrà lloc, com a rematada del programa, una paella monumental en l'esplanada de l'ermita.

Imatges: 
pentecosta-b.JPG
pentecostes.JPG
Site developed with Drupal