Formulari de cerca

Les oficines de turisme de Cabanes superen les 1.000 visites a l'agost de 2011

L'oficina de Turisme de Cabanes i de La Ribera han registrat en el mes d'agost un total de 1.236 visites, la xifra més alta dels últims anys. La principal demanda d'informació dels turistes que han visitat a Cabanes ha sigut l'Arc Romà, amb quasi el 25 per cent de les consultes realitzades.
El 88 per cent dels visitants del mes d'agost han sigut de nacionalitat espanyola, enfront d'un 12 per cent d'estrangers. En este últim grup, han sigut els francesos els turistes més nombrosos, seguits d'Itàlia, Bèlgica, Alemanya i Regne Unit.
A més de l'Arc Romà, els turistes han demandat informació principalment sobre les festes i celebracions patronals, gastronomia local, càmpings ubicats en el terme municipal i opcions de turisme rural, segons les dades recopilades per les oficines de Turisme de Cabanes i La Ribera.
La regidora de Turisme de Cabanes, Lucia García, ha mostrat la seua satisfacció per estos resultats i ha afegit que les primeres dades apunten a més un nivell d'ocupació dels càmpings de la platja “entre el 85 i el 90 per cent”.
Sobre l'Arc, va recordar que hi ha un compromís real de la Diputació per a convertir-ho en un referent de la cultura romana en el Mediterrani “i dades com estos avalen esta actuació”.
Per a la regidora “la promoció turística de Cabanes és una necessitat. Cabanes té un gran atractiu, tant de costa com d'interior, amb una oferta diferent de la tradicional de sol i platja, que hem d'explotar”. García ha avançat que el turisme “serà un dels pilars fonamentals del nostre mandat” i que després de la temporada d'estiu es perfilarà la que serà l'estratègia turística per a treballar per Cabanes junt amb els seus empresaris “que són els que més ens poden aportar per a fer del sector un pilar fonamental de creació d'ocupació”.

Site developed with Drupal