Formulari de cerca

Les oficines de turisme de Cabanes i La Ribera donaran servici 7 hores al dia fins després de l'estiu

Dos persones de l'INEM s'incorporen a les oficines a partir del dimecres 27 de juliol del 2011.
Cabanes augmentarà des del dia 27 de juliol i fins a finals de setembre l'horari de les dos oficines de turisme, la del nucli urbà i la de La Ribera, amb dos persones que atendran als visitants a partir de les deu del matí de dimecres a diumenge.
Esta és una de les primeres iniciatives preses per la regidoria de Turisme, que dirigix Lucia García, a fi d'iniciar la promoció turística del municipi i donar atenció a les moltes persones que diàriament acudixen a Cabanes atretes per les seues platges i patrimoni històric i cultural.
La regidora ha explicat que l'horari de l'oficina de Cabanes, situada en la plaça de l'Ajuntament, serà de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores, mentres que en La Ribera l'atenció es realitzarà en horari continuat, de 10 a 17 hores, ja que el turista de la platja demanda informació d'una manera més continuada i s'ha adaptat l'horari als moments en què la costa registra una major ocupació.
Les dos oficines de turisme mantindran este horari fins al final de la temporada. Les dos persones que s'han contractat per a estar al front d'ambdós oficines començaran el dimecres 27 de juliol i exerciran la seua funció fins al pròxim 26 de setembre, data en què l'ocupació comença a ser menor.
L'objectiu de l'Ajuntament de cara a la pròxima temporada és millorar el punt d'informació de La Ribera i mantindre l'horari intensiu d'atenció al públic tant en La Ribera com a Cabanes des de Setmana Santa i fins després de l'estiu, tal com ha explicat l'edil delegada de Turisme. “

Site developed with Drupal