Formulari de cerca

Noves actuacions per a La Ribera

L'Ajuntament de Cabanes ha adjudicat el projecte per a la construcció d'un nou Cementeri Municipal per a la Ribera, una actuació urgent davant de la falta de nínxols en l'actual cementeri.
Es tracta d'una actuació que compta amb un pressupost pròxim als 400.000 euros i que es realitzarà en dos fases com a conseqüència de la necessitat escometre este projecte.
Esta primera fase de construcció del Cementeri Municipal s'espera que estiga finalitzada en un termini estimat de tres mesos, d'acord amb les bases del contracte.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha indicat que es tracta d'un projecte que té certa pressa ja que que no existixen en el cementeri parroquial nínxols i terrenys per a efectuar nous soterraments.
Siurana ha indicat que “es tracta d'una actuació que considerem necessària per a poder disposar de nínxols suficients per a poder afrontar els pròxims anys sense problemes de cap tipus”.
Una vegada finalitzada esta primera fase del projecte i que entre en servici el Cementeri Municipal de la Ribera es procedirà a començar la segona i acabar per complet amb esta actuació.
Per la seua banda, l'alcalde va indicar que s'han acabat les obres d'adequació de la fortalesa d'Albalat, així com la il·luminació dels seus voltants.
“Estem molt satisfets de com ha quedat esta remodelació ja que ara es podrà visitar en condicions una església que alberga un gran nombre d'atractius”, ha manifestat Artemi Siurana.

Site developed with Drupal