Formulari de cerca

Naix una nova associació a Cabanes "ASSOCIACIÓ DE JOVES DE CABANES"

Era una necessitat i poc a poc s’està convertint en realitat. Els joves de Cabanes demanaven a crits una associació que promoguera els interesos comuns d’aquest col.lectiu de la població.
Amb aquest precepte naix la nova Associació de Joves de Cabanes, replegant tota la experiència de la desapareguda associació “Foc i Flama”, que tants bons moments va fer gaudir als joves del poble fins que va desapareixer fa poc més de 15 anys.
Aquesta nova Associació de Joves es crea amb la intenció de cohesionar i fer interactuar a la població més jove del poble, mitjançant l’organització de diferents actes festius i culturals, que tinguen una clara arrel en la tradició cabanyuda, i té com a finalitat constituir un punt d’encontre per a les futures generacions de joves de Cabanes.
Per arrancar aquesta nova iniciativa, el proper 9 d’abril tindran lloc les I FESTES DE LA JOVENTUT, on els joves del poble es trobaran i gaudiràn dels actes que a continuació es detallen:

 • 12:00h - Concentració de colles disfressades temàticament (temàtica: La Fira d'Abril) a la plaça els Hostals, on es repartirà el tradicional “rebujito” a tots els assistents.
  La Xaranga Local amenitzarà la trobada.
 • 14:00h - Concurs de paelles a la carpa de les Escoles Velles.
  Per la vesprada es farà Bingo, concurs de Karaoke i s’entregaran el premi a la millor paella i a la millor colla disfressada. A continuació disco mòbil tota la vesprada.
 • 00:00h - Ball dels joves amb l’orquestra GRUPO REVELACIÓN, al descans es soltarà un porquet ensabonat.
 • A continuació del ball, DISCO MÒBIL THEEND fins altes hores de la matinada.

  Des de l’Associació de Joves animem a tots els joves de Cabanes a participar en una diada com aquesta, recordant que poden trobar tota la informació al Casal Jove de Cabanes.
  Com no, convidar a la resta de veïns de la comarca a unir-se a nosaltres en el ball que celebrarem per la nit. Així com agrair a l’Ajuntament de Cabanes la seva col.laboració en l’organització dels actes.

  Imatges: 
  CARTELL-peq.JPG
  CARTELL-FIESTAS-J.jpg
  festes-joventut.jpg
  Site developed with Drupal