Formulari de cerca

Naim Amela, guanyador del Concurs de Cartells anunciadors de la Fira de Sant Andreu

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Cabanes ha decidit que Naim Amela Marqués siga el guanyador del Cartell Anunciador de la Fira de Sant Andreu, que tindrà lloc els dies 27,28 i 29 de novembre del 2009.
Una elecció que s'ha produït entre un total de vint-i-quatre participants que optaven a este premi que consistix en una dotació econòmica de 300 euros així com el reconeixement de ser l'autor del cartell.
I és que esta fira de Sant Andreu se celebra a final d'este mes havent-se consolidat com una fira agrícola de referència en tota la comarca de la Plana per l'enorme afluència de visitants.
Al mateix temps, la fira de Cabanes acollirà com ocorre els últims anys un gran nombre d'estands perquè les persones que s'acosten al municipi puguen conéixer de primera mà les novetats del sector.
Es tracta d'una fira que arriba enguany a la seua 502 edició el que demostra bé a les clares que s'ha convertit en una de les més antigues d'estes característiques que se celebren a la Comunitat Valenciana.

Imatges: 
CARTELL-FIRA09-PEQC.JPG
CARTELL-FIRA-09.JPG
Site developed with Drupal