Formulari de cerca

El municipi aprova les obres del Pla Camps, inversió de més de 600.000 euros

L'Ajuntament de Cabanes ha aprovat en sessió plenària de caràcter extraordinari celebrada el 6 de juliol el Pla de Suport a la Inversió Productiva de Municipis, per al període 2009-2011.
Es tracta del projecte conegut popularment com Pla Camps que té la seua aplicació en els municipis valencians fins a la conclusió d'este mandat legislatiu per part del Consell Valencià.
La llista aprovada pel consistori, amb el vots favorables de l'equip de govern i del PSPV-PSOE i amb l'abstenció d'Iniciativa, inclou fins a un total de sis actuacions que totalitzen 626.300 euros.
L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha manifestat que este paquet d'actuacions correspon a projectes que suposaran millorar de manera notable la qualitat de vida dels veïns del municipi.
Siurana ha apuntat que "són sis actuacions que considerem que resulten prioritàries per a poder avançar en la millora de les nostres infraestructures per a fer-les més modernes i eficaços".
La primera de les obres incloses en el Pla Camps és la substitució del Col·lector General de Sanejament de la Venda de Sant Antoni en La Ribera de Cabanes amb una inversió de 35.000 euros.
El segon projecte correspon a la construcció del Pas elevat en el carrer Gaidó amb 298.823'78 euros i el tercer l'adequació ambiental de la zona pública "El Molinet" amb 32.312'59 euros.
Completen este paquet d'actuacions l'adequació del Frontó del Poliesportiu Municipal amb 56.519'60 i l'adequació de la plaça de les Antigues Escoles per a activitats a l'aire lliure amb 149.138'63 euros, i la canalització del Barranco de Ravatjol amb 71.697'76 euros.

Site developed with Drupal