Formulari de cerca

Dijous, Abril 4, 2013 - 18:00
Moliner visita torrons Sant Lluís, a Cabanes, i anima als castellonencs a consumir productes de la província en Nadal
El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, va visitar la fàbrica de torrons Sant Lluis, a Cabanes, on ha invitat a "tots els castellonencs a què consumisquen productes de la província durant este nadal.

<p>
El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, va visitar la fàbrica de torrons Sant Lluis, a Cabanes, on ha invitat a "tots els castellonencs a què consumisquen productes de la província durant este nadal. Tenim l'ocasió de donar-li una alegria al paladar, a l'economia i a l'ocupació de molts sectors productius com l'agroalimentari".

El president provincial també ha afegit que "tenim productes amb una excel·lent qualitat, com els torrons, lactis, cítrics, rebosteria o oli, que omplin les taules de molts llocs d'Espanya durant estes festes, per la qual cosa no té cap sentit que no succeïsca el mateix en les taules Castelló. Tenim el millor producte i l'ocasió magnífica de contribuir a fer gran el projecte d'esta província".
En la fàbrica, Moliner, qui va estar acompanyat pel diputat de Desenvolupament Rural, Domingo Giner, l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borras, i el gerent de l'empresa, Jesús Pérez, va conéixer tot el procés productiu així com els diversos torrons que són exportats al llarg de tot el món. La marca oferix tota una experiència al visitant amb un recorregut històric, degustació i explicació tècnica.
Cal recordar que Torrons Sant Lluis va ser fundada en 1978 de la mà d'un grup de detallistes del torró, els que van aconseguir consolidar esta marca en tot un referent del gurmet espanyol. Més de trenta anys els han favorit per a posicionar-se en el mercat internacional i per a ser en tota una referència del torró d'alta qualitat.
</p>

Site developed with Drupal