Formulari de cerca

El Ministeri d'Agricultura avala la qualitat de Torrons Sant Lluís al Saló de Gurmets a Madrid

El ministre Arias Cañete i la consellera d'Agricultura van visitar l'estand de l'empresa de Cabanes i es van interessar per la fabricació del producte amb ametla marcona de primera qualitat.

L'empresa de Cabanes Torrons Sant Lluís, present estos dies en el Saló de Gurmets, que se celebra a Madrid, ha rebut el reconeixement del ministre d'Agricultura, Miguel Arias Cañete, i de la consellera d'Agricultura, Maritina Hernández, per l'excel·lència dels seus productes, elaborats amb ametla marcona de primera qualitat.

El ministre va comprovar in situ la qualitat dels torrons i es va interessar tant pel procés de fabricació com pel valor nutricional del producte, amb mel de tarongina i ametla autòctones, que reduïxen el colesterol, té beneficis cardiovasculars i són aptes per a persones amb intoleràncies al sucre o al gluten.

L'empresa, una de les representants de la Comunitat Valenciana en el saló madrileny en què es donen cita els millors productes gastronòmics a nivell nacional i internacional, presenta en esta ocasió a més de tota la seua gamma de torrons i dolços d'ametla, la línia de Pastisseria Gurmet, que se servix amb un etiquetatge especial en què Torrons Sant Lluís certifica la qualitat del producte però que inclou a més el nom del comerç o distribuïdor, a fi d'oferir una major proximitat al client.

Jesús Pérez, gerent de Torrons Sant Lluís, es va mostrar satisfet pels resultats del Saló del Gurmet, a la que la firma de Cabanes ha acudit en els últims sis anys. En el saló d'Ifema, Sant Lluís ha optat per promocionar valors com la marca i el sabor, dos referents que a juí del gerent de l'empresa “han d'anar units i és pel que hem d'apostar per a diferenciar un producte d'alta qualitat amb les millors matèries primes, com és l'ametla de Cabanes”.

Imatges: 
SAN-LUIS-PEQ.JPG
SAN-LUIS.JPG
Site developed with Drupal