Formulari de cerca

Banda de Música Santa Cecilia de Cabanes
Banda de Música Santa Cecilia de Cabanes
Dimarts, Agost 6, 2013 - 12:45
Mil Persones van arropar a la banda de Música de Cabanes convertida en una Big Band
Fantàstica actuació de la Banda de Música Santa Cecília de Cabanes convertida en una Big Band

La Banda Municipal Santa Cecília de Cabanes va oferir el diumenge en la carpa de festes un concert únic fins al moment, en el que els músics es van transformar en una Big Band que va encantar el públic assistent. Prop de mil persones van presenciar el concert que va comptar a més amb actuacions de cantants i ballarins acompanyant els músics.

Els músics van interpretar alguns dels principals temes del jazz, swing, blues i dels diferents ritmes llatins que han marcat el segle XX, en un concert que es va convertir en un dels plats forts del programa d'actes d'enguany per l'oportunitat de veure a interpretant peces poc habituals per a la banda.

La iniciativa va sorgir de la pròpia Banda de Música de Cabanes, a l'intentar buscar un concert diferent i especial per al mes d'agost, una idea que va ser recolzada immediatament pels cinquanta músics que formen l'agrupació.

Especialment emotives van ser a més les actuacions de Carmen Monzó i Julián Allepuz, els ballarins que van ballar a "Piensa en Mi, a Jony's Mambo i a Què Rico Mambo" o d' Arantza Bellés i Gabi també van ballar a Què Rico Mambo.

Després Francisco Boira i Gabi van tocar una obra cada un com a solistes i Daniel Blasco va demostrar les seues aptituds cantant.

La nit del dimats, Cabanes acollirà un altre dels actes més multitudinaris i participatius del programa, com és la II Sopar de Quintes, on s'ha previst també alguna sorpresa per a tots els participants.

 

Imatges: 
Site developed with Drupal