Formulari de cerca

Mig centenar de majors de Cabanes participen en el taller de memòria

Les classes es prolongaran fins a final d'any per a evitar el deteriorament cognitiu en la tercera edat.
L'Ajuntament de Cabanes, a través de la regidoria de Servicis Socials, ha organitzat un any més el Taller de la Memòria, a què s'han inscrit mig centenar de persones majors del municipi. L'objectiu és previndre el deteriorament cognitiu i reduir l'ansietat que provoca la pèrdua de la memòria.

El taller, que s'organitza tant a Cabanes com a La Ribera des de l'any 2006, acull cada any a un nombre més gran de participants i és una de les iniciatives dels Servicis Socials que compta amb major acceptació. Les classes, que van començar dimecres passat a Cabanes i a finals d'agost a La Ribera, tindran continuïtat fins a finals d'any.

L'horari del taller en La Ribera, que té lloc els dimecres en el saló multifuncional del nucli costaner, és de 16 a 17:30 hores. A Cabanes les classes s'impartixen també els dimecres, en l'edifici de l'Antiga Mútua, de 18 a 19:30 hores.

Impartit per la psicòloga de Cabanes, el taller pretén a més millorar la retenció i ajudar a la tercera edat a mantindre les relacions socials i el treball en grup, claus per a previndre el deteriorament cognitiu. Tot això s'aconseguix, segons la psicòloga, amb exercici d'orientació espacial i temporal, fluïdesa verbal, memòria a curt i llarg termini i exercicis d'atenció.

Site developed with Drupal