Formulari de cerca

Dilluns, Octubre 15, 2012 - 12:15
Més de seixanta persones van assistir a la xarrada sobre indumentària tradicional amb què Cabanes va commemorar el 9 d'octubre
Més de seixanta persones van assistir a la xarrada sobre indumentària tradicional amb què Cabanes va commemorar el 9 d'Octubre, celebrada en el Saló de Cristal de la Casa de la Cultura.

La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament en col·laboració amb la Diputació Provincial i la UJI, dins del Programa Extensió Universitària, va tindre una extraordinària acollida. A càrrec del Grup Castelló Associació d'Estudis Tradicionals i davall el títol ‘Enagües i saraguelss. Indumentària tradicional valenciana' el públic va poder presenciar en directe com dos persones anaven vestint-se amb la roba tradicional valenciana alhora que anaven explicant l'origen i ús de cada una de les prendes (de treball, de cada dia, de cerimònia i d'hivern) així com l'època de l'any en què s'utilitzava.

Les peces que es van mostrar eren originals dels segles XVIII i principis del XIX o reproduccions de gran qualitat que es van fer seguint els criteris i models antics.

Site developed with Drupal