Formulari de cerca

Dimarts, Abril 9, 2013 - 10:15
Més de mig centenar de Mestresses de Casa caminen contra el càncer de mama
Les Mestreses de Casa de Cabanes van protagonitzar este diumenge, 10 de març, una marxa a peu pel terme municipal per a recaptar fons contra el càncer de mama.

<p>Les Mestreses de Casa de Cabanes van protagonitzar este diumenge, 10 de març, una marxa a peu pel terme municipal per a recaptar fons contra el càncer de mama.

La marxa s'emmarca en els actes organitzats pel col·lectiu per a commemorar el Dia de la Dona Treballadora, que a més han inclòs una Conferència sobre la dependència impartida pels professionals de la residència de la tercera edat de Cabanes dijous passat.

Les Mestresses de Casa van participar en la marxa acompanyades per l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, que va prendre part de la iniciativa i va felicitar les dones de Cabanes per col·laborar activament amb l'associació de Lluita Contra el Càncer. Va haver-hi dones de totes les edats, inclús de diverses generacions d'una mateixa família. La més xicoteta, de pocs mesos, va prendre part junt amb la seua iaia.

 Cada una de les participants va pagar una inscripció de cinc euros, fons que es destinaran a l'associació. En total van ser més de mig centenar de dones les que van participar en la iniciativa aconseguint superar els 300 euros de recaptació.
</p>

Site developed with Drupal