Formulari de cerca

Més de 50 majors de Cabanes i La Ribera participaran en tallers per a previndre la pèrdua de memòria

L'Ajuntament de Cabanes ha iniciat els tallers de la memòria, dirigits a la tercera edat, amb l'objectiu d'evitar el deteriorament cognitiu en els majors i ajudar-los a mantindre les seues capacitats cognitives.

La regidoria de Benestar Social ha organitzat els tallers, que comencen este mes i que es prolongaran fins al mes de novembre, excepte durant el mes d'agost. En esta ocasió, les classes tindran lloc dos dies a la setmana, un en La Ribera (Saló Multifuncional) i un altre a Cabanes (edifici de l'antiga Mútua), en horari de 16:30 a 18:00, i seran impartits per un professional especialitzat que ensenyarà als assistents a desenvolupar una actitud mental positiva per a activar els mecanismes de la memòria. Segons les previsions d'altres anys, solen participar en cada una de les edicions entre 55 i 60 veïns.

L'objectiu és mantindre les capacitats cognitives i millorar la qualitat de vida de les persones majors, millorar la retenció, comprendre els factors que influïxen en la pèrdua de la memòria i reduir l'ansietat que ho provoca, estimular el treball en grup i afavorir l'autonomia personal i l'autoestima.

Site developed with Drupal