Formulari de cerca

Foto Patrona
Foto Patrona
Dilluns, Maig 5, 2014 - 13:30
La Mare de Déu de Les Santes ja està a Cabanes
La Mare de Déu de les Santes ja està a Cabanes i romandrà tot el mes

Centenars de veïns participen en una tradicional romeria i l'Entrà de Maig per a acompanyar la patrona al poble, on romandrà durant tot un mes.

Els veïns de Cabanes van rebre el dissabte 2 de maig a la patrona, la Mare de Déu de les Santes, que un any més va ser portada en romeria fins a l'església parroquial en un dels actes que millor demostren el fervor de tot un poble.

Centenars de persones van anar des de les huit del matí cap a l'ermitori dels Santes per a anar a arreplegar a la Mare de Déu al santuari. Com cada any un dels moments més emotius es va viure quan la Mare de Déu va arribar al Calvari i les campanes van repicar per a anunciar, entorn de l'una i mitja del migdia, que la Mare de Déu estava ja en portes de la seua arribada a l'Església Parroquial. Fervor i devoció de tot un poble cap a la seua patrona, que a la nit també va voler rendir-li el seu homenatge acompanyant-la en la seua entrada a l'església.

La tradicional Entrà de Maig va reunir des de les nou de la nit entorn de la Mare de Déu a la pràctica totalitat dels veïns i poblacions pròximes, rendint-li un emotiu homenatge amb l'Ofrena de Flores en l'Església després de la processó.

La Mare de Déu de les Santes romandrà a Cabanes fins a la Pasqua de Pentecosta, quasi tot un mes. Eixe dia de nou els veïns de Cabanes acompanyaran la seua Mare de Déu de nou a l'ermitori, una manera de demostrar-li el seu amor.

Cabanes va donar el divendres 2 de maig el tret oficial de les festes de maig amb el tradicional concert de la Unió Musical Santa Cecília a la Carpa de Festes.

El diumenge 4 de maig va estar la concentració de motos clàssiques, entre altres actes i a la vesprada la tradicional processó després de la missa d'acció de gràcies.

Site developed with Drupal