Formulari de cerca

Via lliure perquè el municipi de Cabanes licite el futur Bulevar Urbà

L'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, ha mostrat la seua satisfacció davant de l'imminent inici de les obres del projecte de transformació de l'actual carretera que travessa el municipi en el futur Bulevar Urbà.
Siurana ha indicat que “ara si que es veu l'inici d'esta ambiciosa obra perquè tenim uns terminis que segur que es compliran perquè comptem amb el pressupost que fa falta i amb els terrenys per a escometre-ho”.
Unes manifestacions que s'han produït després de la firma del conveni que ha tingut lloc entre la Conselleria d'Infraestructures i l'Ajuntament de Cabanes per a poder portar avant este projecte.
Este conveni ha sigut formalitzat este dilluns, 18 d'octubre, en el saló de plens amb la firma de l'alcalde de Cabanes, Artemi Siurana, i el director general d'Obres Públiques, Ismael Ferrer.
També van estar presents el vicepresident de la Diputació de Castelló, Francisco Martínez Capdevila, el delegat del Consell, Chimo Borrás,així com membres de l'equip de govern del consistori.
El conveni suposa, en primer lloc, la cessió d'este tram de la carretera al municipi per a la conversió en un vial públic, i en segon lloc, una aportació de 200.000 euros per a la pavimentació de l'obra.
A partir d'este moment, l'Ajuntament de Cabanes té via lliure per a iniciar els tràmits administratius que facen possible que a principis del mes de desembre puguen procedir a la licitació i adjudicació de l'obra.
Una obra que compta amb un pressupost estimat en 2 milions d'euros, comptant amb l'aportació de la Generalitat, i que té un termini d'execució de la mateixa que es pot estimar en uns sis mesos.
“Esperem que tot el procés es puga portar avant amb la major pressa possible perquè abans de finalitzar este mateix any ja es puguen veure màquines treballant en l'obra”, ha apuntat l'alcalde.
Sense cap dubte, es tracta d'un dels projectes estrela de la legislatura ja que que la posada en servici del Bulevar millorarà de manera notable el trànsit rodat i l'embelliment exterior del municipi.

Site developed with Drupal