Formulari de cerca

L'esportista de Cabanes Sonia Escuriola Reula competirà enguany a nivell autonòmic

L'esportista de Cabanes Sonia Escuriola Reula ha fitxat esta temporada pel Club Mur i Castell Tuga de La Vall d'Uixó a fi de competir a nivell autonòmic en les carreres de muntanya que s'organitzen en la Comunitat.

Sonia Escuriola és la primera esportista del Club Running de Cabanes que competirà en carreres d'ultrafons, com ja va fer el passat dia 10 de març en la població de Xerta, de 70 quilòmetres i un desnivell positiu de 3.784 metres, quedant en primera posició amb un temps de 10 hores i 30 minuts, o la Marató de Borriol, celebrada el dia 25 de Març, en la que va quedar en quarta posició amb un temps de 5 hores i 47minuts.

La corredora, de 28 anys, es va iniciar en les carreres de muntanya l'any 2007 i enguany es prepara per a córrer la que ella definix com el seu objectiu més important: la Ultra Trail Castelló-Penyagolosa, de 115 quilòmetres, prevista per al pròxim 12 de maig. La corredora de Cabanes, única del municipi que competix en carreres nacionals fora de l'àmbit de la Comunitat, té a les seues esquenes un ampli currículum de marques, com el primer lloc en la ultra trail del Sobrarb (Osca) amb un temps de 10 hores 15 minuts o la ultra trail del Mont Sant amb un temps de 15 hores 11 minuts l'any 2011.

Altres objectius que té pendents per a enguany són la Cursa Torreblanca (29 d'abril), el Mont Perdut Extrem (23 de juny), la SkyMarathon Vilaller de 42km (8 de juliol), la Volta a l'Aneto, de 96 quilòmetres (28 de juliol) o el campionat d'Espanya per clubs, previst en la Vall d'Uixó el pròxim 14 d'octubre, entre altres.

Imatges: 
foto-sonia-peq.JPG
foto-sonia-1.JPG
Site developed with Drupal