Formulari de cerca

L'esport va marcar el primer cap de setmana de les festes d'agost 2012 de Cabanes

Les activitats esportives van marcar el primer cap de setmana de les festes d'agost de Cabanes, que el municipi va celebrar del 4 al 12 d'agost en honor a Sant Joan Baptista i Sant Roc.

La Marxa a peu nocturna organitzada pel Club Running Cabanes va congregar a més d'un centenar de persones, que van recórrer diversos paratges del terme municipal fins a sopar en el Mas de la Cova, amb unes condicions climatològiques magnífiques, que van animar a moltes persones a participar.

Mentrestant, el diumenge va ser una jornada intensament esportiva, amb la XX Marxa Mountain Bike, organitzada pel Club Ciclista Cabanes, i amb eixida des de la Plaça dels Hostals i a la vesprada, la van celebrar la III edició de la Carrera Infantil, promoguda pel Club Running Cabanes.

Les organitzacions i associacions esportives del municipi es van implicar en esta edició de les festes, col·laborant per a completar un programa a què als actes més tradicionals festius, com a bous, parcs infantils, el Pregó de Festes o la processó en honor dels patrons, es van unir esdeveniments esportius que van donar a les festes de Cabanes una major projecció.

Des de la regidoria de Festes, que presidix Cèsar Bellés, s'ha agraït a les associacions participants l'esforç realitzat per a completar el programa i la col·laboració que han prestat en esta edició de les festes.

Site developed with Drupal